Happy Bloody Halloween :)

HAPPY BLOODY HALLOWEEN!!!
Jag tillbringar min Halloween framför datorn..... askul.
Nja, egentligen va det meningen att jag skulle va ute på stan o käka middag me tre tjejer.. but noooope.
Dom ringer typ i sista sekund och säger att dom hoppa av innan och satt o käka pizza tsm. Såå.. det gick åt helvette, eftersom jag va på stan me kompisar redan..
Aja iaf, har sett en kapitel av The Vampire Diaries (LOVE IT!!). Jag e snuvig som fan o har feber, så det e bara för mig o ta lugnt.
FÖRRESTEN!!
När jag klev av tåget och skulle till bussen (för jag va hos pappa) så såg jag en som va utklädd :'D en tjej som va klädd till död geisha.. oh, i loved it ♥
Ska ta det lugnt nu.. och försöka övertala pappa att se på Triple x 1 :3

Heddå // explexiat

FEST FEST FEST!!!

Idag va det fest!!
Det var massa sköna tjejer, och vi hade skitkul. Vi såg på rum 1408, men eftersom jag e feg när det gäller skräckfilmer satt jag och höll för öronen och kisade XD Tillslut satte jag mig på golvet me Elin och ritade, vi båda är skiträdda för skräckisar.
Vi gjorde olika saker sen, snackade, åt snacks, spelade kort, lyssnade på musik.
Festen hölls hos Elin btw.. Elins blogg --> http://bahrman.blogg.se/. LÄS DEN!! :D
Jag bestämde mig att sova över, så nu ska vi se på Bond. Vi båda ska sen sova tsm i en soffa (man viker ut den så blir den en dubbelsäng), för vi är rädda att drömma mardrömmar XD
Gonatt på er!! :)

Kramar // explexiat

Vampire-maniac

Nu har jag hittat en sån där skitbra vampyrfilm igen!!
Den heter The Vampire Diaries och är jättecool. Tack till Nani för att hon tipsade mig om den :)
Jag har också sett Twilight och True Blood innan den, men just nu känns den här bäst.
Jag blev faktiskt ganska besviken över Twilight, eftersom jag älskar alla fyra böcker som Stephanie Meyer har skrivit, men i filmen hade man klippt bort VÄLDIGT bra delar som man borde ha haft med för att verkligen förstå filmen.
Sen har vi True Blood, ganska orginell, fastän i denna film lever vampyr och människor tillsammans, i princip. Kärlek vid första ögonkast, men det jag verkligen gillar med den är att huvudrollen, en tjej (Sookie), har en gåva, hon hör tankar, skitcoolt XD


Typiskt min otur!

Nu har jag lyckats igen!
Jag vaknade imorse med världens snuva och ont i halsen, precis på den dagen jag och tjejerna skulle planera inför Halloween-fest! Jag fick smsa Carro att jag inte kunde följa med o köpa sakerna inför festen, men eftersom det var många som skulle följa med så var det nog inte så farligt! :)
Aja, iallafall, idag ska jag plugga som galning och försöka bli av med min huvudvärk..

Byebye // explexiat


Mot Stadsbiblioteket :)

Idag var jag på stadsbiblioteket med Carro, Elin och Nani.. sen gick vi runt lite i gamla sten och sedan gick vi till monki!
Jag älskar affärer som e lite udda, där man får välja sin egna smak! Det är därför second-hand butiker är underbara t.ex. Myrorna, för det finns så coola kläder och sånt.. men sen finns det ju alltid fula saker me.
Jag älskar också Monki's monster.. åhhh.. skulle vilja ha en tapet me dem som fondvägg, skulle va skitsnyggt!
Nu är det dags för mig att äta middag!

Ciao // explexiat


Fullt upp på höstlovet!

Äntligen har höstlovet börjat!!
Sjuukt skönt att va lite ledig och slippa gå upp vid sju på morgonen! :)

Men, jag har massor med läxor, och massa saker att göra, så det blir inte några 7 dagar slapp-period detta lov! Måste skriva färdigt mitt nobelarbete om Ryska revolutionen och göra matteläxa, sen ska jag planera lite me kompisar inför halloween-fest, gå på halloween-fika me kompisar, träffa min kompis som e nere i stockholm, lämna tillbaks böcker på stadsbiblioteket, åka på kryssning med mormor, handla kläder o lite grejjor till rummet!

Ja, som sagt... fullt upp xD

// explexiat


RSS 2.0