Bilder från idag

Här är lite bilder från idag.



Här är jättesöta Linnea med sina cyberlox <3 Min kamera och ljuset fick henne att se ut som en docka o.o




Här är Emelie och Linnea ^^





Linnea funderar på karriär inom att bestiga berg, låt oss låtsas att det här är K2 :D

Man hinner mycket på en dag

Hej hej, nu har jag börjat blogga igen. Har varit trött och fullt upp med skolan ibland så jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag ( vilket ledde till att VISSA kompisar klagade, ja, ni vet vilka ni är XD ).

Idag hände faktiskt ganska mycket. Jag steg upp vid 10, åt frukost gjorde iordning mig och tog tåget in till stan med mina två kompisar Linnea och Emelie.
Linnea bor uppe i Sollefteå så hon har en underbar dialekt som är en blandning av Stockholmska och Sollefteåmål, och hon kommer bara ner under vissa lov.
Jaja, iallafall så mötte vi Linneas kompisar Matte och Jonte, vi sprang runt i butiker och hade kul. Sen tog vi alla tåget och bussen hem till linnea för att sedan åka till Fadderbyn.

Nu tänker ni kanske; aha, dom hjälper små barn att hitta hem och stöd!
Men nä, så är det inte, Fadderbyn är plats där ungdomar kan underhålla sig med BMX, skateboard, klättring och DIRTbana. Eftersom min och Linneas pappa klättrar tillsammans var vi där för att klättra. Under hela tiden prang jag runt och fotograferade. Vi hade jättekul och sen åkte jag och pappa och köpte kebabtallrik.

Det var allt som hände idag.
Kram explexiat

RSS 2.0